nämen hallå

wow det känns konstigt att det är nästan 4 år sedan jag slutade med den här bloggen?? :0
ångrar lite grann att jag tog bort alla inlägg. hade varit kul att ha kvar ^__^
ser på statistiken på bloggen nu att jag ändå har några som går in här lite då och då, så jag tänkte ge er en liten update på vad som har hänt i mitt liv :D först av allt: mitt namn är inte längre Olivia- det är Jakob. jag identifierar mig numera som kille och har gjort det sedan slutet av 2011/början av 2012. den största anledningen till att jag slutade blogga ((förutom att jag började bli lite för stor för att spela club pengiun och panfu hela dagarna lmao)) är att jag då var i en ganska djup depression. det är bättre nu när jag har kommit ut och alla äntligen ser mig som den jag faktiskt är, så det är ju rätt så bra ^__^
uh... vad mer har hänt...?? jag börjar gymnasiet till hösten?? om nån bryr sig så ska jag läsa estetik och media på NTI-gymnasiet i sundsvall yay. 
ok wow jag kan inte komma på en enda sak till som har hänt mig under de här 4 åren???
 
uh, om ni vill prata med mig eller veta hur jag ser ut nu för tiden eller nåt sånt så kan ni gå till min tumblr (och kanske till och med följa den *smirk emoji*)
 
(sidenote: alltså fan vad mycket som har ändrats på club penguin och panfu???? går in ibland när jag har tråkigt bara för att kolla och wo w)


Bloggar - Topplista
Reggad på Commo.se
Datorer
Nöjen
RSS 2.0