nämen hallå

wow det känns konstigt att det är nästan 4 år sedan jag slutade med den här bloggen?? :0
ångrar lite grann att jag tog bort alla inlägg. hade varit kul att ha kvar ^__^
ser på statistiken på bloggen nu att jag ändå har några som går in här lite då och då, så jag tänkte ge er en liten update på vad som har hänt i mitt liv :D först av allt: mitt namn är inte längre Olivia- det är Jakob. jag identifierar mig numera som kille och har gjort det sedan slutet av 2011/början av 2012. den största anledningen till att jag slutade blogga ((förutom att jag började bli lite för stor för att spela club pengiun och panfu hela dagarna lmao)) är att jag då var i en ganska djup depression. det är bättre nu när jag har kommit ut och alla äntligen ser mig som den jag faktiskt är, så det är ju rätt så bra ^__^
uh... vad mer har hänt...?? jag börjar gymnasiet till hösten?? om nån bryr sig så ska jag läsa estetik och media på NTI-gymnasiet i sundsvall yay. 
ok wow jag kan inte komma på en enda sak till som har hänt mig under de här 4 åren???
 
uh, om ni vill prata med mig eller veta hur jag ser ut nu för tiden eller nåt sånt så kan ni gå till min tumblr (och kanske till och med följa den *smirk emoji*)
 
(sidenote: alltså fan vad mycket som har ändrats på club penguin och panfu???? går in ibland när jag har tråkigt bara för att kolla och wo w)

Kommentarer
Postat av: swedicandy.blogg.se

Blev så ledsen att du tog bort alla inlägg, liksom what the heck ;O
Jag kollade in din blogg här om dagen! Lika tomt :o Men kul att man får höra lite nu i alla fall :D

2015-07-22 @ 12:24:52
URL: http://swedicandy.blogg.se/
Postat av: Jonathan

Tjena Jakob!

Det är jag Jonathan, eller Pomis som jag hette "på den tiden" haha. Det var tack vare dig jag själv började blogga och bloggandet (och panfu) hjälpte mig oerhört mycket då eftersom jag var ganska ensam. Så tack :)

Iaf gör mig glad att se att du mår bra! :) Vet hur det känns att inte va som alla andra, men vafan haters gonna hate! Att inte vara sig själv gör en inte lycklig.. Iaf lycka till på gymnasiet och ha de bra! :)

Mvh Jonathan

2015-07-22 @ 13:24:32
Postat av: Jonathan

P.s Panfu va mycket bättre förr haha. Känns inte som nån spelar längre vilket är synd..

2015-07-22 @ 13:26:14
Postat av: Anonym

wow, alltså jag kommer ihåg när jag var yngre och följde din blogg. det var verkligen dagens höjdpunkt när ett nytt inlägg kom upp. kom o tänka på den idag helt randomly, kom på adressen efter lite tänkande :). lycka till på gymnasiet , hoppas det går bra där <3

2015-11-25 @ 09:39:20

Alla kommentarer måste godkännas av mig innan de syns på bloggen. Jag godkänner INTE elaka och otrevliga kommentarer.

Namn:
Kom ihåg?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback